Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, viesu māja

Azarkrosti, Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29430536
(+371) 28798796
Juridiskais nosaukums : Azarkrosti, IK
Reģistrācijas numurs : 42402017537
Juridiskā adrese : "Azarkrosti", Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, LV-4647
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Azarkrosti atrodas gleznainā, kalnainā Adamovas ezera krastā (ezera platība – 173 ha, 5 salas), 8 km no Rēzeknes Kārsavas virzienā. Šī vieta tiek dēvēta arī par "Latgales Šveici". Mājām ir piešķirts "Zaļais sertifikāts". 

Azarkrosti, viesu māja-. Viesu mājas pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 35 cilvēkiem (Tv, Wi-Fi), pirts (WC, duša, dvieļi), virtuvīte (trauki, plīts, tējkanna, ledusskapis). Viesu mājas otrajā stāvā atrodas 5 guļamistabas ar 15 guļvietām.  

Azarkrosti, brīvdienu māja Nedaudz tālāk no ezera, kalnā atrodas brīvdienu māja, kuras pirmajā stāvā atrodas kamīns, ar atpūtas telpu (TV, Wi-Fi) un nelielu virtuvīti (ledusskapis, elektriskā plīts, trauki) WC, duša. Brīvdienu mājas otrajā stāvā atrodas divas 2-vietīgas guļamistabas un WC. Pirmājā stāvā atrodas arī divvietīgs izvelkams dīvāns. Pavisam kopā 6 gultasvietas. 

Kas vēl ... Laivas noma, ūdensvelosipēda noma, volejbola laukums, novuss, šūpoles, piknika vieta, lapene, labiekārtota ugunskura vieta. 

Kā mūs atrast? Braucot virzienā no Rēzeknes uz Kārsavu, apdzīvotā vietā "Sondori", pirms autobusu pieturas "Sondori" nogriežamies pa labi (ir norāde "Azarkrosti", zemes ceļš), tālāk, pabraucot 1,5km, labajā ceļa pusē sekojot norādei "Azarkrosti" nogriežamies pa labi, uzbraucot kalnā, norāde "Azarkrosti", griežamies pa kreisi, nu tad tikai taisni līdz mājai pašā ezera krastā,ceļa malā. 

Apkārtne- informāciju par jāšanas sporta tradīcijām Latgalē un nodarbības ar zirgiem piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 20 km attālumā no "Azarkrostiem". 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar keramiķiem V.Vogulu un V.Pankovu, slaveno koktēlnieku A.Rancānu, gleznotāju G.Rancāni. Netālu no "Azarkrostiem" Jūs varat apskatīt arī Adamovas muižu, Sv.Helēnas avotu, Gribuļu pilskalnu, Purmaļu laukakmeni u.c. objektus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes12 - 18 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 €    Brīvdienu mājas60 - 75 € Skatīt vairāk   Viesu mājas170 - 220 € Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Pirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas    Laivu noma, īre1.5 €    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma3 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 208368
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1435244


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Visi banneri